Моля колегите пускали тук теми да обновят заглавията на самите теми , които да включват статуса на сайта за , който става дума .Натрупаха се доста теми в този раздел , които не се "обгрижват" от създателите си . Задължително заглавието да включва думата СКАМ ако сайта вече не плаща , изчезнал е или не е коректен спрямо потребителите .
И понеже се повтарям :
http://pari-ot-internet.com/forum/viewtopic.php?t=14121
но само 1-2-ма обръщат внимание на това , което пиша ви приканвам да оправите статусите на темите .
Който е отворил тема тук и не е направил гореспоменатото ще получи полагащото му се предупреждение (картон ) + изтриване на темата .
Колеги , много от вас ще се разсърдят на предупрежденията , които са им дадени за това , че не са обновили статуса на темите си но е очевидно , че в този раздел не се гледа сериозно на коректността спрямо съфорумците и моите многократни съобщения и предупреждения .
Предприела съм ново разчистване на форума и по-горния ми пост важи с пълна сила .
Моля да обновите статуса на темите си за да няма обидени .
П.С Не се хабете да ми пишете ЛС за картоните , които съм дала или ще дам ,заради несериозното ви отношение спрямо раздела .
Моля колегите пускали тук теми да обновят заглавията на самите теми , които да включват статуса на сайта за , който става дума за да може да се почисти раздела при нужда .
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети