Здравейте, от доста време не съм писал в този форум, и за това няма да ви губя времето с глупости.
Накратко участвам в един конкурс на OLX.bg за изкуство, където от значение са гласовете, за да достигнеш до финал, където те оценяват с жури. Има 4 категории, от всяка ще има 6 финалисти. От всеки 6 ще се излъчат 3 победители за категория. Наградата за всеки от тях е 1000лв. - дотук 12000лв. Освен това организаторите са решили да дадат награди на още 8 души, от всички участници, отново по 1000лв.
за да разберете, че сте гласували, след като цъкнете на гласувай трябва да се изпише "успешно гласуване"
За всяко едно гласуване ще плащам на всеки направо в PayPal по 5 цента на глас.
доказателство: скрийншот с "успешно гласуване"
п.п. - Ако някой му харесват обявите ми, може да шерне и през facebook, за да се увеличи шанса ми Smile _________________ 12% печалба от Mintos - www.mintos.com/en/ref/7O66FM
Последната промяна е направена от apresto на 10 Окт 2014 17:29 ; мнението е било променяно общо 3 пъти
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети