1.Можете да пускате нови теми САМО товага, когато имате получено плащане и НЯМА пусната тема за плащане от съответния сайт (ако някой друг потребител е пуснал тема със своето плащане, моля поставете вашето в тази тема НЕ СЪЗДАВАЙТЕ НОВА! т.4). Можете да използвате "ctrl + f" за търсене на съществуваща тема (с натискането на клавишите "Ctrl" и "F" едновременно, вие търсите в страницата, на която се намирате; напр. искате да видите дали в Апл. до 5$ има пусната тема за необукс - тога отивате в подфорума и натискате Ctrl+F и пишете "neobux" ако пусната тема, в чието заглавие има "neobux" то тя ще ви бъде маркирана от Browser-a ви)
3. как да изглежда вашата тема/пост за получено плащане ->>
- заглавие: - в заглавието на темата, моля напишете пълния адрес на сайта (това включва www и .com/.net/.info ... www.imetonasaita.com) от който сте получили плащане (напр. www.neobux.com)[забраняват се теми със заглавия от сорта "първо плащане от нео"; "плащане от он" и т.н.]
- съдържание: - моля отбележете:
-> на коя дата сте заявили плащането;
-> на коя дата сте получили плащането;
-> получена сума;
-> за колко време то е дошло;
-> дали трябва да си вложил пари за да вземиш плащане (ако да - колко мин.);
-> снимково доказателство
4. Забранява се "клонирането" на теми! - Моля преди да пуснете нова тема проверете дали вече не е обсъждана!
-> ако в подфорум "плащания до 5$" има направена тема например за необукс, а вашето плащане е на стойност напр. $8,70 но в подфорума "плащания до 10$" няма направена тема за необукс и направите нова - това няма да се счита за клониране на тема!
5. Постването на фалшиви доказателства за плащания с цел "ловене" на реферали се наказва!
6. Пускането на доказателства за плащания с цел набиране на реферали е забранено! - постове, които съдържат "линк в подписа ми", "... обяснение на ЛС" или подобни текстове с цел подканване към регистрация в конкретния сайт са строго забранени!
Пол: Възраст: 48 Статус: Регистриран на: 07 Мар 2013 Мнения: 6 Местожителство: Malta 0.000
0.000
100.000
0.000
Пуснато на: 07 Мар 2013 20:36 Заглавие:
Мммм Това да се слага името на сайта в заглавието ми се струва доста глупаво, при положение че на някои им е доста трудно да си намерят активни директни реферали
А на мене пък ми се струва , че е висша форма на наглост и проява на чист неподправен нахалитет да се коментират правилата на форума още повече от новорегистриран потребител . Първо прочети какъв е замисъла на този форум и след това бълвай умотворенията си , а ако не ти харесва идеята на форума спокойно можеш да използваш червения хикс горе в дясно на екрана си ...
edit: mrfaust _________________ Здравейте.
Аз от скоро съм в този бизнес, но да ви кажа честно с доста четене по въпроса се изкарват пари и то не малко
Ами никой не ти забранява да си го поставиш в подписа .
Кат' гледам започнал си да пишеш и да оплюваш форума ....
По-хубаво вместо да си губиш тук времето .... влез в някой друг по-добър и хубав Форум .
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети