Цъкнете тук за да гласувате в bgtop и да премахнете тези ленти
Пари от Интернет :: 1 минута работа = 50 евро цента !!! Плащам !!!
Пари от Интернет Форуми Пари от Интернет
Заедно печелим повече

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

1 минута работа = 50 евро цента !!! Плащам !!!

Създайте нова тема   Напишете отговор    Пари от Интернет Форуми -> Други
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
iliqnktz

Възраст: 28
Статус: offline
Местожителство: София
0.000 AlertPay_USD
0.000 AlertPay_EURO
100.000 PayPal_USD
0.000 PayPal_EURO

Пуснато на: 19 Апр 2019 19:33 Заглавие: 1 минута работа = 50 евро цента !!! Плащам !!! Отговорете с цитат

Здравейте, след като от предната ми тема видяхте, че плащам и съм точен, сега пускам втора тема, трябва ми човек за една минута работа, наградата е в пейапл 50 евро цента!

Какво се иска от вас?

Трябва ми мобилен номер, който не е използван за фейсбук, за да верифицирам 1 мой профил. Тоест ще получите на смс 6 цифрен код и трябва да ми го кажете, след което ще ви платя. Всичко това става за 1 минута при добра комуникация. Разбира се има и лоша страна, този номер повече няма да може да се ползва за фейсбук или не е препоръчително, тъй като ще подлежим на проверки и става дълга и широка работата.

Искам да подчертая, че пиша тук, защото ми трябва частен и реален номер, а не виртуален, първо защитата куца, второ фейсбук ги троши профилите потвърдени с виртуални номера и накрая искам номера да е уникален, а не да има навързани като свински черва 40 профила и да се чудя после защо и как.

Благодаря за вниманието и поздрави!

ЕДИТ:

Търся вече поне 2ма човека, плащам в пейапл 50 евро цента, вместо досегашните 25 рубли!

Sponsor
DOWNLOAD
iliqnktz

Местожителство: София
0.000 AlertPay_USD
0.000 AlertPay_EURO
100.000 PayPal_USD
0.000 PayPal_EURO

Пуснато на: 20 Апр 2019 12:29 Заглавие: Отговорете с цитат

ЪПП! Търсят се спешно хора, някой да изкара малко парички в PayPal? Smile
Nana123

Бан

0.000 AlertPay_USD
0.000 AlertPay_EURO
100.000 PayPal_USD
0.000 PayPal_EURO

Пуснато на: 31 Авг 2019 14:23 Заглавие: Отговорете с цитат

https://aaxmoney.club/7594571587879/ опитайте този сайт аз печеля по около 150$ на ден
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Пари от Интернет Форуми -> Други Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети

Подобни теми
Тема Автор Форум Отговори Пуснато на
Няма нови мнения 5 евро и 10- 20% cashback от vivid за... urindanger Други 1 20 Апр 2021 16:07 Вижте последното мнение
Няма нови мнения timebuck - интересна работа Doctor.Who Криптовалути (BTC, LTC и др.) 1 16 Дек 2020 22:23 Вижте последното мнение
Няма нови мнения Zelf - 5 евро при регистрация и 5 евр... aruba_man Други 3 09 Май 2020 22:39 Вижте последното мнение
Няма нови мнения Bnc10 - 10 евро при регистрация и зах... aruba_man Други 7 03 Яну 2020 20:01 Вижте последното мнение
Няма нови мнения Дигитален портфейл Monese - безплатни... spieluhr Други 25 20 Юли 2019 11:13 Вижте последното мнение

Бгтоп - класация на българските сайтове!