Цъкнете тук за да гласувате в bgtop и да премахнете тези ленти
Пари от Интернет :: P2P инвестиране в Bondora Go & Glow с 6.75% ГЛП
Пари от Интернет Форуми Пари от Интернет
Заедно печелим повече
 
 Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 
 

P2P инвестиране в Bondora Go & Glow с 6.75% ГЛП

 
Създайте нова тема   Напишете отговор    Пари от Интернет Форуми -> Инвестиции
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
stiflarРепутация: 45    

Пол: Пол:Мъж
Възраст: 38
Статус: offline
Регистриран на: 01 Сеп 2014
Мнения: 179
Местожителство: Плевен
0.000 AlertPay_USD
0.000 AlertPay_EURO
100.000 PayPal_USD
0.000 PayPal_EURO

Пуснато на: 21 Сеп 2020 18:33 Заглавие: P2P инвестиране в Bondora Go & Glow с 6.75% ГЛП Отговорете с цитат

Peer-2-Peer инвестиране в Bondora Go & Grow - малък риск, доходност в пъти над банковите депозити, подходящо и за начинаещи.


Започвам една нова за мен "авантюра", но не нова за България, да не говорим за страните на запад от нас.
Инвестиране в кредити, посредством p2p платформа. В тази тема ще се спра на една от най-сигурните, най-дълго работещите на пазара (над 10г.) и според мен най-предпочитана от хората, които не са склонни да поемат големи рискове.
Какво е p2p инвестиция в кредити, всеки може да прочете в интернет, вече има доста материал, както и компании предлагащи подобни услуги. Скоро ще пусна още някоя тема, за компания в която ще инвестирам, но която ще е точно обратното на Go & Grow, а именно - височка доходност, но и с по-голям риск.

Много важно, да се разбере още в началото - това не е HYIP, Ponzi, пирамида и т.н. Това е прозрачен бизнес, който не обещава забогатяване на инвеститорите си в кратък период от време, регулира се и има сравнително нищожен риск от загуба на вложеното.
🗓 Начало на моята инвестиция: 21.09.2020г
💰 Начален портфейл: €2500 (от тях само 1000 ще носят доходност първия месец, след това ще се добавят още 1000 - максималната сума за месечна инвестиция)
💸 Месечни вноски: €100 (по избор, може и без вноски)
📈 Очаквана доходност за 10г.: около €7000
Защо избрах точно тази инвестиция:
✅ Отлични отзиви.
✅ Работи от 2008г.
✅ Регулира се от 3 регулатора - Великобритания, Финландия и Естония.
✅ Теглене на средства в рамките на работния ден, БЕЗ да се изгуби получената доходност.
✅ Автоматично инвестиране - няма нужда от намесата ми, а парите винаги носят доход.
✅ Не изисква опит.
✅ Символична такса при теглене от €1.
✅ Без такси за депозит при ползване на Revolut, например.

📍 Естония
💶 Евро


Отделно от тази инвестиция, платформата ми позволява да направя колкото реша други, от които да спестявам/печеля и изтегля в друг момент и т.н.
Ще инвестирам всеки месец по €50, в 10-годишна сметка, която ще се изтегли за образованието на детето ми, което сега е на 6½г.


При регистрация от този линк, Bondora ви превежда €5 бонус.

Аз също ще получа бонус - % от вашите инвестиции, които направите през първия месец в платформата (лимитирани до €1000).

Go & Grow - най-популярният начин за инвестиране в Bondora!

Go & Grow е най-популярният начин и надежден начин за инвестиране в Bondora. Независимо дали сте пенсионер, живеещ в провинцията или 18-годишен студент в София, който е начинаещ в света на инвестициите, Go & Grow ще ви помогне да постигнете целите си.


Какво представлява Go & Grow?

Go & Grow Ви позволява да започнете да инвестирате само с няколко кликвания на мишката и да спечелите впечатляваща възвръщаемост до 6,75%* на годишна база. След като добавите пари по сметката, можете да преглеждате и да следите възвръщаемостта си ежедневно. Нещо повече, няма минимален срок за поддържане на Вашата инвестиция. Допада ли Ви? Има и още.


От години има огромно инвеститорско търсене за продукт, който е прост, има надеждна нетна възвръщаемост и се предлага от надеждна платформа. Той предлага ключови предимства, които другите продукти не предлагат. По-конкретно, той се харесва на хората, които искат “безпроблемно” инвестиране с по-нисък риск, по-бърза ликвидност и автоматизирани функции.


Причини да използвате Go & Grow

През последните няколко години P2P индустрията придоби огромна популярност. Въпреки това, някои инвеститори са се почувствали изключени от тази невероятна възможност, защото са считали, че нямат достатъчно опит. Независимо от нивото на опита Ви, Go & Grow предлага ползи за всички:

✔️ Възвръщаемост до 6,75%* на годишна база.
✔️ По-бърза ликвидност, което означава, че можете да изтеглите парите от инвестицията си с минимални усилия.
✔️ По-нисък риск от останалите ни продукти, постигнат чрез разнообразно портфолио от инвестиции, подкрепено от модерни и надеждни технологии.
✔️ Плащате данъци само когато изтеглите сума надвишаваща първоначалната Ви капиталова инвестиция*.
✔️ Можете да прехвърлите съществуващото си портфолио в Bondora към Go & Grow.
✔️ Можете да зададете автоматичен превод от съществуващото си портфолио към Go & Grow, което е полезно, ако искате да реинвестирате паричния си поток на място, където имате по-бърз достъп до парите си.
✔️ Има фиксирана такса за теглене от 1 €, независимо от размера на сметката.
✔️ Няма годишни такси за управление.
✔️ Споделете достъпа до акаунта си и инвестирайте с хора, на които имате доверие, за да постигнете обща цел.
✔️ Подходящ за начинаещи, тъй като не е необходим предишен инвестиционен опит.
✔️ Не се изискват транзакции на вторичния пазар.
✔️ Автоматизирани функции.


Каква е разликата между Go & Grow и другите услуги на Bondora?

Фундаментална разлика между Go & Grow и Портфолио мениджър или Portfolio Pro е ликвидността. Ако търсите краткосрочен продукт, чрез който можете бързо да ликвидирате инвестицията си*, това е трудно да се направи с другите ни продукти. Първо, трябва да включите свето портфолио за продажба на Вторичния пазар, за да може да бъде закупен от други инвеститори. След това те ще поемат Вашия кредит на цената, която сте определили за оставащия срок на кредита, и ще получите продажната цена по сметката си в Bondora. Бързината на тази продажба зависи изцяло от търсенето от страна на инвеститорите.

Когато използвате Go & Grow, не инвестирате директно в един конкретен кредит — вместо това, инвестирате в няколко различни кредита. Ако вече имате инвестиции в Bondora, имате възможност да продадете това портфолио на Go & Grow акаунта си. Недостатък на използването на Go & Grow в сравнение с другите ни продукти е, че е вероятно да постигнете по-ниска нетна възвръщаемост (до 6,75%* на годишна база). В Портфолио мениджър и Portfolio Pro възвръщаемостта ви зависи от избраните стратегия и филтри.


Повече за нетната възвращаемост до 6,75%* на годишна база.

Бизнес сферата на Bondora продължава да е потребителските кредити, обаче, с Go & Grow опростяваме целия процес, така че да не се налага да се притеснявате за продължителността на кредитите. Понеже това също намалява риска за Вас и понеже средната нетна възвръщаемост на Bondora постоянно е била над 9% на годишна база, ние предлагаме на нашите инвеститори в Go & Grow конкурентна ставка до 6,75%* на годишна база.

Нетната възвръщаемост е до 6,75%* на годишна база и всички приходи, които я надвишават ще бъдат реинвестирани и добавени към резервите, за да се гарантира непрекъснатa нетна възвръщаемост до 6,75%* на годишна база и да се поддържа по-бърза ликвидност за инвеститорите. Като се има това предвид, нетната възвръщаемост до 6,75%* на годишна база не е гарантирана.


Теглене на средства

С Go & Grow, няма нужда да управлявате отделни кредити. Това означава, че не трябва да продавате кредитите си или да чакате до падежа на кредита, за да получите парите за инвестицията си. Можете да заявите ликвидация на инвестицията си по всяко време, просто като кликнете върху “Теглене”.

Код:
Независимо от размера на портфолиото Ви, начисляваме фиксирана такса от 1 € всеки път, когато теглите пари от Go & Grow към основната си сметка в Bondora.


След това средствата ще бъдат видими на таблото Ви в Bondora в раздела “Налични средства”, готови за теглене по банковата Ви сметка или за инвестиране чрез другите ни услуги.


Добавяне на пари по акаунта Ви

Има няколко начина да добавите пари в Go & Grow акаунта си:
🔵 Синият бутон “Добавяне на пари” под акаунта Ви позволява да прехвърлите определена сума от основния си акаунт в Bondora към Go & Grow. Можете също да изберете друг метод като SEPA, Transferwise, Revolut и други, за да добавите средства по Вашия Go & Grow акаунт.
🟢 Зеленият бутон “Добавяне на пари” в списъка на главно меню Ви позволява да добавяте средства в основния си акаунт в Bondora (а не конкретно в Go & Grow).


Поканете хората, на които имате доверие

Go & Grow е уникална спрямо другите услуги на Bondora, понеже можете да инвестирате заедно с Вашите приятели и членове на семейството Ви. Заедно можете да инвестирате за почивката във Фиджи, за която сте мечтали, за бъдещите университетски такси на детето Ви или за нов дом.
                              
За да добавите упълномощени потребители към Вашия Go & Grow акаунт, кликнете върху синята стрелка в горния десен ъгъл на Вашия акаунт до колелото за настройки. След това ще се появи опцията “Поканете в Go & Grow”. След като кликнете на нея, въведете името и имейл адреса на лицето, с което искате да започнете да инвестирате. Също можете да изберете дали искате да упълномощите това лице да тегли от акаунта. Позволявайте тази функция само за хора, на които имате доверие.

Код:

* Капитал, изложен на риск. Инвестициите направени чрез Bondora не са гарантирани, нито е гарантирано запазването на инвестираната стойност. Моля, обърнете внимание, че възвръщаемостта, постигната в минали периоди, не гарантира процента на възвръщаемост в бъдещи периоди. Възвръщаемостта на Go & Grow е до 6,75% на годишна база. Преди да решите да инвестирате, моля, прегледайте нашето изявление за риска и се консултирайте с финансов съветник, ако е необходимо.


Може да се напише още много за Bondora Go & Grow, дори и за P2P инвестициите, може и отделна секция във форума да се направи, защото тази бизнес възможност носи и ще продължава да носи доходи от интернет.


С този пост не ви давам съвет за инвестиране! Този пост е с информативна цел и предоставя личните ми намерения и действия. При всяка инвестиция има риск, колкото и премерен да е той!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Sponsor
DOWNLOAD
diw4kРепутация: 205    

Пол: Пол:Мъж
Възраст: 29
Статус: offline
Регистриран на: 25 Мар 2011
Мнения: 1920

0.000 AlertPay_USD
0.000 AlertPay_EURO
100.000 PayPal_USD
0.000 PayPal_EURO

Пуснато на: 25 Сеп 2020 15:15 Заглавие: Отговорете с цитат

Пирамиди ,фараони
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
pdm35561Репутация: 47    


Възраст: 70
Статус: offline
Регистриран на: 08 Яну 2009
Мнения: 75
Местожителство: sliven
0.000 AlertPay_USD
0.000 AlertPay_EURO
100.000 PayPal_USD
0.000 PayPal_EURO

Пуснато на: 03 Яну 2021 16:29 Заглавие: Отговорете с цитат

diw4k написа:
Пирамиди ,фараони

ЗДР, не е точно така,но процента е около 10 на сто годишно, или трябва да вкараш хиляди евро,или да живееш хиляди години.
има и доста други подобни компании
https://www.mintos.com/en/ и др.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
pdm35561Репутация: 47    


Възраст: 70
Статус: offline
Регистриран на: 08 Яну 2009
Мнения: 75
Местожителство: sliven
0.000 AlertPay_USD
0.000 AlertPay_EURO
100.000 PayPal_USD
0.000 PayPal_EURO

Пуснато на: 23 Апр 2022 12:46 Заглавие: Отговорете с цитат

Относно п2п инвестициите вижте гуруто на тази тема в БГ-Стойчо Недев-https://www.vivainvest.eu/.Нямям неговия кураж и пари за да го последвам.https://www.vivainvest.eu/
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Пари от Интернет Форуми -> Инвестиции Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

 
Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети

Подобни теми
Тема Автор Форум Отговори Пуснато на
Няма нови мнения Инвестиране в PAMM 12% месечна доходност UnHuman Forex Trading 0 14 Яну 2019 15:06 Вижте последното мнение
Няма нови мнения GoddyAdz - Нова програма за инвестира... borkata1992 Други 3 21 Авг 2015 16:24 Вижте последното мнение
Няма нови мнения Помощ за инвестиране bojoviki Общи дискусии 6 01 Ное 2013 21:09 Вижте последното мнение
Няма нови мнения Инвестиране ? svetli1234 Други 8 16 Фев 2012 22:53 Вижте последното мнение
Няма нови мнения Проблем с инвестиране kushev Помощ! 5 04 Дек 2011 14:16 Вижте последното мнениеБгтоп - класация на българските сайтове!