Цъкнете тук за да гласувате в bgtop и да премахнете тези ленти
Пари от Интернет :: Money Turn - Играй игри и печели
Пари от Интернет Форуми Пари от Интернет
Заедно печелим повече

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Money Turn - Играй игри и печели

Създайте нова тема   Напишете отговор    Пари от Интернет Форуми -> Други
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
slavdimich

Възраст: 42
Статус: offline

0.000 AlertPay_USD
0.000 AlertPay_EURO
100.000 PayPal_USD
0.000 PayPal_EURO

Пуснато на: 23 Май 2023 18:34 Заглавие: Money Turn - Играй игри и печели Отговорете с цитат

Money Turn e мобилно приложение. След като го изтеглите инсталирате игрите от самото приложение и започвате да ги играете. На всяка изиграна минута печелите точки. Чрез тези точки може да заявите плащане в PayPal. Програмата плаща, вече имам едно плащане, което го пуснах за проба.
Допълнително, това което аз наблягам е че всяка седмица ви дава staking на натрупаните точки и така се увеличават пасивно. Има три левели на стакинг, като за да държите последния трети левел, който на седмица ви дава 10% лихва трябва да играете всеи ден по една две минути.

Хватката в това приложение е че има някои игри, които когато ги пусните, играете няколко минути и след това ги оставяте на активен екран (Solitare i Parking Jam тези двете съм ги пробвал аз). Аз лично ги оставих преди да заспя на един стар телефон и суринта квото бяха изфармели стига. Игрите дават определен брой точки и след това спират и трябва да иснталирате други игри.

Моята стратегия е да направя 20 000 точки и така всяка седмица като ми даде стакинга ще тегля минимума който е 0,17 евро цента, като малко по малко ще трупам още точки.

Като се регистрирате програмата дава бонус точки.
Тегленето става в PayPal, при мен плащането мина два дена след заявяването.

Реферала дава 25% от зараоботката, но който стане мой реферал ще получи 25% от моята заработка. Такива са правиалта на програмата.

Линк към програмата: https://affiliate.justtrack.io/android/moneyturn.app/2cd8a739-2275-4d77-b9ba-f1a986d4b48a?channel=intent
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Sponsor
DOWNLOAD
zerkalo

0.000 AlertPay_USD
0.000 AlertPay_EURO
100.000 PayPal_USD
0.000 PayPal_EURO

Пуснато на: 28 Май 2023 4:34 Заглавие: Re: Money Turn - Играй игри и печели Отговорете с цитат

slavdimich написа:
.... който стане мой реферал ще получи 25% от моята заработка. Такива са правиалта на програмата.

Така, както си го написал нещо не е ок.

Стойностите са произволни, само за примера: ако ти изкараш днес 100 долара и имаш 100 реферала, това означава, че програмата ще изплати 2500 долара общо на тях. Няма как да е по този начин, би трябвало да има поне някакво условие от типа на активни (инвестиращи) реферали или нещо такова?

0.000 AlertPay_USD
0.000 AlertPay_EURO
100.000 PayPal_USD
0.000 PayPal_EURO

Пуснато на: 28 Май 2023 23:12 Заглавие: Отговорете с цитат

Сигурно има уловка, но така пише в сайта.
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Пари от Интернет Форуми -> Други Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети

Подобни теми
Тема Автор Форум Отговори Пуснато на
Няма нови мнения Earnify - печели докато гледаш стрийминг slavdimich Криптовалути (BTC, LTC и др.) 6 08 Мар 2023 20:15 Вижте последното мнение
Няма нови мнения Walken - Прави крачки,печели SOL wrongbe Криптовалути (BTC, LTC и др.) 0 27 Окт 2022 14:49 Вижте последното мнение
Няма нови мнения Money well mitko92 Пари от игри 2 21 Яну 2022 13:20 Вижте последното мнение
Няма нови мнения Perfect money -> Paypal $80 ivandge Обмен на пари извън форума
0 02 Сеп 2021 10:20 Вижте последното мнение
Няма нови мнения SimpleBits печели от виртуален майнинг slavdimich Криптовалути (BTC, LTC и др.) 37 28 Мар 2021 11:25 Вижте последното мнение

Бгтоп - класация на българските сайтове!