Money Turn e мобилно приложение. След като го изтеглите инсталирате игрите от самото приложение и започвате да ги играете. На всяка изиграна минута печелите точки. Чрез тези точки може да заявите плащане в PayPal. Програмата плаща, вече имам едно плащане, което го пуснах за проба.
Допълнително, това което аз наблягам е че всяка седмица ви дава staking на натрупаните точки и така се увеличават пасивно. Има три левели на стакинг, като за да държите последния трети левел, който на седмица ви дава 10% лихва трябва да играете всеи ден по една две минути.
Хватката в това приложение е че има някои игри, които когато ги пусните, играете няколко минути и след това ги оставяте на активен екран (Solitare i Parking Jam тези двете съм ги пробвал аз). Аз лично ги оставих преди да заспя на един стар телефон и суринта квото бяха изфармели стига. Игрите дават определен брой точки и след това спират и трябва да иснталирате други игри.
Моята стратегия е да направя 20 000 точки и така всяка седмица като ми даде стакинга ще тегля минимума който е 0,17 евро цента, като малко по малко ще трупам още точки.
Като се регистрирате програмата дава бонус точки.
Тегленето става в PayPal, при мен плащането мина два дена след заявяването.
Реферала дава 25% от зараоботката, но който стане мой реферал ще получи 25% от моята заработка. Такива са правиалта на програмата.
.... който стане мой реферал ще получи 25% от моята заработка. Такива са правиалта на програмата.
Така, както си го написал нещо не е ок.
Стойностите са произволни, само за примера: ако ти изкараш днес 100 долара и имаш 100 реферала, това означава, че програмата ще изплати 2500 долара общо на тях. Няма как да е по този начин, би трябвало да има поне някакво условие от типа на активни (инвестиращи) реферали или нещо такова? _________________
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети