пуснах 10 цента и За 4 дена имам 4 цента обратно .
има и реинвест
За сега имам две плащания
плати ги в рамките на половин час
Type Amount Date
Withdrawal $0.01 Aug-28-2023 10:49:30 AM
Withdraw processed to account P1089472037. Batch is 1941341897
Withdrawal $0.02 Aug-26-2023 02:10:11 PM
Withdraw processed to account P1089472037. Batch is 1940477463
един цент при инвестиция 10 цента
не мисля че не е добре
аз просто не инвестирам с много
просто защото ме е срах
а иначе какъв ток влиам по един път на ден да погледна
той компа така и така си е включе и сърфирам и играя на разни тъпи игри
гледам и ти игреш rollercoin
аз също я играя даже може да съм ти реферал
играя от 9 месеца
на ден по около сто игри и не съм вдигнал повече от 1 сатоши
на 1000 Gh/h беше 1 стоши
сега съм на 3500 GH/h кай съм на 1 сатоши
и това е с всеки ден ига на 100 игри (без инвестиция на сухи пари )
само 4е мисля че тез 100 игри ми вземат повече енергия от това тук горе
само дето незнам до гога ще е
кажи някой интересен сай дето да печеля по една шапка пари
ама не да дам 2 шапки преди това и да няма връзк със сървъра
последно набурах някъде 2 доара и сайта изчена
ина че преид това поне 6 месеца ми излиза като реклама та си викам явно е стабилен
Ако искаш да печелиш - първо трябва и ти да платиш. Иначе не става. Рискът си има цена!
mimaca написа:
...
а иначе какъв ток влиам по един път на ден да погледна
той компа така и така си е включе и сърфирам и играя на разни тъпи игри
...
Да, но зависи колко е натоварен! Ако облачното копаене (нищо, че е задкулисно) ти ползва повече процесорна мощ - съответно и повече ток ще харчиш. Елементарно е.
Не виждам какъв съвет да ти дам - аз отдавна съм спрял да се занимавам с "безплатни" сайтове или такива, които ти подхвърлят трохи.
"ROLLER"-а е друга бира - там съм инвестирал доста, но и доста съм изтеглил. За момента от там печеля по около $25-26 на седмица (това са по $3-4 на ден). И то без да правя нищо - дори и на игрите не играя вече - само по 1 на ден (колкото да отчитам дейност)... Миньорите вършат цялата работа!
Но всичко това си има съответната цена - няма как иначе.
Сега разбираш ли защо е безумие - с печалба от 1 цент на ден, след 1 година ще успееш да си купиш 1 кутия цигари (и то при условие, че сайтът просъществува и ти плаща всеки ден!). Честито!
не ми е проблем че първо трябва да дам
проблем ми е че не знам как да отсея фалшивите сайтове
и за това ме е страх да инвестирам
кажи накой стабилен сайт
а що се отнася до "ROLLER"-а
какво имаш предвид копачите върпат всичко
това теи миньори по равтовете ли са
защото имам 2 стаи с рафтове и съм все на 1 сат
там нещата не са ми много ясни
не мога да преценя по добре ли е да обедениявам коапачи или да продавам старите и да купувам по големи
колкото и да вдигам енергията все на 1 сто седя _________________ https://rollercoin.com/?r=lakrt8gm https://cashvib.com/?referral=296148 https://freebitco.in/?r=50784148
Стабилните сайтове изискват постоянство - поне в началото... И лек "инвест" за първоначален тласък.
Стабилни са тези, просъществували доста години - това само по себе си е показателно.
Ако сайтът е нов - едва ли ще изкара много време - поне 95 % от тях са SCAM още на първия или след няколко месеца... а от останалите: 2-3 % до половин година. Много хора бързат да инвестират в такива сайтове, за да са първите и съответно - да намажат с най-голяма печалба! Стратегията тук е - вкарваш доста, изкарваш повече и веднага се махаш! И това трябва да стане още с първото плащане. Защото второ може и да не получиш... Когато си на върха на пирамидата - вероятността да си на печалба е почти 100 %. Естествено, ако сайтът е читав! А те поне в началото са читави, иначе няма да изкарат и месец...
Колкото до "ROLLER"-а - ако досега не си разбрал основните неща и не си си изградил стратегия - то този сайт не е за теб. Когато мрежовият блок се вдига (а той постоянно расте, защото идват нови играчи, инвестират и купуват миньори, отделно се пускат сезони, събития и разпродажби) - тогава и печалбите (естествено) падат! Затова и миньорите ти почти нищо не печелят, защото са оставени на самотек, а ти не инвестираш, за да се развиваш. Т.е. тяхната сила си остава една и съща (постоянна), докато мрежовата мощност расте непрекъснато и така лека-полека блоковите награди падат, от което крайните потърпевши са играчите!
Да, за да печелиш, миньорите ти трябва да са на рафтовете (стелажите). Ако са долу в инвентара - печелиш само бонуса от тях (ако имат такъв). А ако си ги сложил на пазара - не ти носят нито сила, нито бонус (което е и логично). От почти година насам пуснаха и стелажи с бонус, които дават допълнителна бонус-мощност на миньорите, които са сложени на тях. Това също е плюс за играча.
Я си снимай стаите с миньори, да ги видя. Може и да са много на брой, но ако са от най-слабите - няма особен смисъл от тях...
Когато се "сливат", силата им скача почти с 2 пъти и половина, бонусът им също скача с малко, в зависимост от нивото на миньора! Но за да ги слееш се изискват 2 миньора от един и същи вид (и ниво) и части за сливането - в зависимост за кое ниво ще ги сливаш... Понякога е по-добре да си купиш направо "слят" миньор от пазара, вместо да се занимаваш - и ако е на добра и конкурентна цена (а такива има, понеже всеки се старае да продаде нещо бързо и съответно намалят цените, понякога в рамките на минути). Но за да уцелиш такъв трябва да дебнеш, защото и другите не спят...
това 3а рафтовете бонусите и другите подобни са ми ясни
миньорите ми са най разнообразни от 100 Gh/s до 188 000 Gh/s (M-Engine)
повечето са слаби около 3000
От наградите на игирите повечето ги взем до около 50 000 Gh/s
това което не мога да сметна е дали е по добре да се правят обединения на миньори (защото там дърпа и по малко RLT и RST) или да събирам сеонните токени и с тях отделно да купувам миньори
а с RLT отделно да купувам
и другото едниственно по хашпауъра ли да се водя
ето един пример
Unicorn Dancer
17,115 RTL - 303 600 Gh/s
или
Dalaminer
5,85 RLT - 116 600 Gh/s това умножено по 3
кое от двете е по добре
второто дава повече пауър но взема 4 клетки на рафта повече
Но при малък инвест в ролера, пак няма особен смисъл да губиш всеки ден време да цъкаш по сто игри. В ролера идеята е именно да се инвестира и, колкото повече инвестираш толкова по- добра възвръщаемост ще имаш. _________________
най-налрая ги качих
горе долу това е положението в момента
...
Разгеле, успя най-сетне!
Ами положението хич не е розово.
Имаш разнообразие от миньори, но са слаби (поне за днешните стандарти). По-добре обединявай/сливай тези от един и същи вид (ще намалиш бройката, но ще вдигнеш силата). И освен да купуваш такива, каквито нямаш... не знам какво друго да те посъветвам...
И като за начало - започвай да купуваш от най-евтините миньори, но тези които задължително имат бонус! Бонусът е много важен, но ще го разбереш по-нататък... Когато достигнеш 100 % бонус, това значи, че цялата ти налична мощност ще е удвоена! При 200 % бонус - ще е утроена! И т.н. И понеже създателите на сайта в един етап на играта се усетиха, че бонусът е доста добър подарък за играчите, просто го спряха (естествено, под предлог, че това ще намали увеличението на общият блок, дрън-дрън...). И точно поради тази причина, поне 70-80 % от новите миньори са с 0 % бонус! А сезонните миньори - от 4-5 сезона насам - са без бонус! Обаче старите миньори - тези, от първите 1-2 години - са с оригиналният си бонус и са евтини - така, че почни покупките от тях и трупай бонус...
Но истината е, че в момента да си нов играч на сайта е безсмислено без инвестиция и то сериозна! Дори и да си играч от няколко месеца - също!
Преди 3-4 години само с игрите можеше доста да вдигнеш силата си, но тогава и играчите бяха малко, и общият блок беше нисък. Сега времената са коренно различни (въпреки, че вдигнаха двойно печалбите от игрите). Общият блок расте неудържимо, заради сезоните, лентите и офертите за сливане. Когато един миньор влезе в играта - той остава в нея за постоянно! Ако го продадеш - отива при някой друг и силата му остава същата (освен, ако не е в инвентара или на пазара, или просто нямаш батерии да поддържаш мощността му). Но самата му бройка остава и това допринася до нарастване на общият блок (когато е активен). Бройката му се губи единствено при сливане с друг миньор като него, но така от полученият нов миньор се получава по-голяма мощност и блокът пак расте! Така, че ако не поддържаш някакво ниво - изоставаш с всеки ден (или почти с всеки), понеже всеки ден в играта се вливат стотици нови миньори!
mimaca написа:
...
един страничен въпрос къде мога да си направя портфеил 3а shibaura
...
Предполагам, че имаш предвид Shiba Inu?
Но дори и да не е - тук не мога да ти помогна, тъй като с "шиткойни" не се занимавам.
P.S. Ще дублирам това мнение и в темата за "РОЛЕР"-а, защото както казах - мястото му е там! Ако решиш да пишеш - прави го в другата тема!
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети