2. Забранява се обиждането и заяждането между потребителите.
3. Гледайте да пускате темите където им е мястото с подходящо и описателно заглавие, от което да става ясно за какво е темата.
4. Забранен е всякакъв спам, флууд - писане изцяло с главни букви, голям шрифт, неотличителен цвят и т.н.; пускане много еднакви или подобни мнения.
5. Забранено е изписването и показването на реферални линкове в темите и постовете във форума. С изключение на форумите "Свободен реферален PTC раздел"; "Размяна на реферали", както и раздела "Други начини за печелене", при условие, че се напише подробна статия за някой не-споменаван до сега сайт или метод за печелене; при разкриване на нова стратегия за печелене от споменаван вече сайт при условие, че представите доказателства, че не е скам. В тези случаи имате право на максимум един реферален линк.
6. Забранен е спам по лични съобщения и имейл - пращане на много еднакви съобщения с цел реклама към много потребители.
7. Строго се забранява се създаването на повече от един акаунт, както във форума, така и във сайтовете на програмите!
8. Рекламирането на сайт или форум с дейност - "Връщане на реферални заработки", е забранено по какъвто и да е начин!
9. Важи за раздел "Други начини за печелене": Когато се представя сайт с който може да се печели, задължително трябва да се обяви адреса на конкретния сайт в поста с не-реферален линк. Изключения се правят според точка 5
9.1 Забранено е пускането на всякакъв вид оферти към потребителите в раздела "Други начини за печелене"!
Наказания:
по точки 1;2;3 - предупреждение траещо от 10 до 30 дни
по точка 4 - предупреждение траещо от 20 до 50 дни
по точка 5 - предупреждение траещо до 60 дни
по точка 6 - може да се стигне и до бан
по точка 7 - директно изтриване на всички потребители, като може да се стигне и до бан на IP адреса
по точка 8 - бан до 30 дни
по точка 9 - предупреждение траещо от 20 до 40 дни
При 3 активни предупреждения получавате бан от 1 до 60 дни в зависимост от това колко време траят активните Ви предупреждения. Ако поста ви нарушава няколко правила може да се стигне направо до бан. При системно нарушаване на правилата и ако не смятате да промените това, получавате перманентен бан!
За да си получите парите от виртуалните сметки трябва да ми ги пратите чрез бутона "Дари" под профила ми като и напишете съобщение с адреса ви за съответно AlertPay или PayPal. За да ви пратя парите в AlertPay Трябва да имате минимум 1.10 Долара или 1.10 Евро, а за PayPal няма ограничение. Удържат се 10% от заработките. Повече информация
[19.05.2009] Добавка към точка 3: темите да се пускат с подходящо и описателно заглавие, от което да става ясно за какво е темата _________________ Заедно печелим повече
[06.07.2009] Добавена е точка 7. Всеки да я прочете внимателно, включително и наказанието, което се прилага към нея. Saskia усети, че стават много нередни неща тук, свързани със създаването на много акаунти от един човек във форума, които се записват няколко пъти в програмите. Заради такива хора, всички изгарят. Така няма да спечелите, само ще набутате всички. Сега следва много сериозно триене на акаунти и бан! _________________ Заедно печелим повече
Да се използва само един акаунт е казвано многократно и пак се намират форумци да го правят . Може би това трябва да се пише в началото на всеки сайт при представянето му от екипите . Но като си помисля , че обикновенно се бърза за влючване и не се чете май няма смисъл .
Ако Саскиа е прав предстои да се решава много труден въпрос .
[02.12.2010] Добавена е точка 9 - от сега нататък не може да се пускат теми в които пише "линк в подписа ми". Въпреки това, нищо не Ви пречи да си слагате каквито искате линкове там. _________________ Заедно печелим повече
[05.04.2011] Промени и добавки по точки 5 и 9, както следва:
Точка 5 се променя от:
5. Забранено е изписването и показването на реферални линкове в темите и постовете във форума. С изключение на форума "Размяна на реферали", както и "Други начини за печелене", при условие, че се напише подробна статия за някой не-споменаван до сега метод за печелене, ако има доказателства, че не е скам. В тези случаи имате право на максимум един реферален линк.
на
5. Забранено е изписването и показването на реферални линкове в темите и постовете във форума. С изключение на форума "Размяна на реферали", както и раздела "Други начини за печелене", при условие, че се напише подробна статия за някой не-споменаван до сега сайт или метод за печелене и ако има доказателства, че не е скам. В тези случаи имате право на максимум един реферален линк.
Точка 9 се променя от:
9. Важи за форум "Други начини за печелене": Когато се представя сайт с който може да се печели, задължително трябва да се обяви адреса на конкретния сайт в поста с не-реферален линк. Изключения се правят според точка 5
на
9. Важи за раздел "Други начини за печелене": Когато се представя сайт с който може да се печели, задължително трябва да се обяви адреса на конкретния сайт в поста с не-реферален линк. Изключения се правят според точка 5
9.1 Забранено е пускането на всякакъв вид оферти към потребителите в раздела "Други начини за печелене"! _________________ Заедно печелим повече
admin, както писах в една тема в новите раздели определено има противоречие между т.5 и т.9.тоест или можеш да пускаш реферални линкове или не можеш.защото ако покажа на някой жълт картон за някой сайт и се позова на т.9 той ще се позове на т.5,че сайта е нов и има право на 1 реферален линк.
пример от показан от теб картон във раздел,който се води за "други начини за печелене" :
сайта го има в архива на "други начини за печелене",но за новите раздели се води като нов.вярно,че не е обяснено като хората и не е дадено доказателство за плащане,но пак може да се поспори дали е за картон.освен това в старата тема и в още няколко теми за сърфове хората решиха да си направят екип за да може да се печели повече от тези сайтове,но пък това вече противоречи на т.9.1 и така вече отпадат и тези възможности.
затова трябва да се реши може ли да се слагат реферални линкове или не.според мен старите правила си бяха по-добри.пускаш си темата и си слагаш линка в подписа.който иска да се регне ще го види веднага и без подканяния от сорта "линк в подписа ми".мен като ме интересува някой сайт се оглеждам за линк,а ако случайно няма такъв си копвам адреса от заглавието и се регвам
другото,което е проблемно е гореуточненото пускане на нещо като екипи за сърфове и др.подобни сайтове (не става дума за PTC сайтове) в новите раздели.вярно,че противоречат на общия замисъл на форума,но пък тези сайтове няма да ги пусне никой водач на екип и това е единствената алтернатива за тях.ако трябва нека се напише важна тема отгоре на всеки раздел,че форума не носи отговорност за тези раздели и всеки се регва на собствен риск.дори и да избяга някой със заработките на 10 човека със по 20-30 цента не мисля,че е болка за умиране,а този потребител ще бъде незабавно баннат от форума завинаги. _________________ http://www.clixsense.com/?3426644 https://www.egopay.com/?b88a https://silverstructure.com/?ref=vangelov http://adv.justbeenpaid.com/?r=cX8I8KttGg - дава 10 долара при регистрация
http://www.erepublik.com/en/referrer/eDeath
admin, както писах в една тема в новите раздели определено има противоречие между т.5 и т.9.тоест или можеш да пускаш реферални линкове или не можеш.защото ако покажа на някой жълт картон за някой сайт и се позова на т.9 той ще се позове на т.5,че сайта е нов и има право на 1 реферален линк.
пример от показан от теб картон във раздел,който се води за "други начини за печелене" :
сайта го има в архива на "други начини за печелене",но за новите раздели се води като нов.вярно,че не е обяснено като хората и не е дадено доказателство за плащане,но пак може да се поспори дали е за картон.освен това в старата тема и в още няколко теми за сърфове хората решиха да си направят екип за да може да се печели повече от тези сайтове,но пък това вече противоречи на т.9.1 и така вече отпадат и тези възможности.
След като темата не отговаря на правилото за изключенията, няма какво да се спори. А иначе картона за тази тема го бях дал, защото нямаше линк в темата (този който го има вече, го сложих аз).
След като сайта го има в раздела "Други начини на печелене" значи няма право да го пуска пак с реферални линкове.
Възможностите за организиране на екипи в този раздел от доста време са забранени. Просто преди беше с тема във форума "Други начини на печелене": http://pari-ot-internet.com/forum/viewtopic.php?t=6733 , а сега просто е добавено към общите правила, понеже вече е цял раздел. За пускане на оферти си има раздел и всеки, който иска да пуска такива, има възможност да го направи.
vangelov написа:
...
затова трябва да се реши може ли да се слагат реферални линкове или не.според мен старите правила си бяха по-добри.пускаш си темата и си слагаш линка в подписа.който иска да се регне ще го види веднага и без подканяния от сорта "линк в подписа ми".мен като ме интересува някой сайт се оглеждам за линк,а ако случайно няма такъв си копвам адреса от заглавието и се регвам
Не може да се пуска тема, в която да не пише кой е сайта. Тя просто е безсмислена, най-малкото нали утре човека може да реши да си промени подписа. Освен това ако той наистина е написал полезна информация, хората или поне част от тях, които се регистрират, като благодарност ще се регистрират от рефералния линк в подписа.
vangelov написа:
...
другото,което е проблемно е гореуточненото пускане на нещо като екипи за сърфове и др.подобни сайтове (не става дума за PTC сайтове) в новите раздели.вярно,че противоречат на общия замисъл на форума,но пък тези сайтове няма да ги пусне никой водач на екип и това е единствената алтернатива за тях.ако трябва нека се напише важна тема отгоре на всеки раздел,че форума не носи отговорност за тези раздели и всеки се регва на собствен риск.дори и да избяга някой със заработките на 10 човека със по 20-30 цента не мисля,че е болка за умиране,а този потребител ще бъде незабавно баннат от форума завинаги.
Не е единствената алтернатива. Има си форум "Потребителски Оферти". И ако този, който ще пуска оферта мисли да е коректен, не би трябвало да представлява проблем да ползва форума. _________________ Заедно печелим повече
5. Забранено е изписването и показването на реферални линкове в темите и постовете във форума. С изключение на форума "Размяна на реферали", както и раздела "Други начини за печелене", при условие, че се напише подробна статия за някой не-споменаван до сега сайт или метод за печелене и ако има доказателства, че не е скам. В тези случаи имате право на максимум един реферален линк.
на:
5. Забранено е изписването и показването на реферални линкове в темите и постовете във форума. С изключение на форумите "Свободен реферален PTC раздел"; "Размяна на реферали", както и раздела "Други начини за печелене", при условие, че се напише подробна статия за някой не-споменаван до сега сайт или метод за печелене; при разкриване на нова стратегия за печелене от споменаван вече сайт при условие, че представите доказателства, че не е скам. В тези случаи имате право на максимум един реферален линк. _________________ Заедно печелим повече
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети