Цъкнете тук за да гласувате в bgtop и да премахнете тези ленти
Пари от Интернет :: Лятна сбирка (2009)
Пари от Интернет Форуми Пари от Интернет
Заедно печелим повече

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Лятна сбирка (2009)
Иди на страница Предишна  1, 2

Създайте нова тема   Напишете отговор    Пари от Интернет Форуми -> За сайта -> Форумни сбирки
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
admin
Администратор

Възраст: 33
Статус: offline
Местожителство: Бургас/Казанлък/Карлово
0.000 AlertPay_USD
0.000 AlertPay_EURO
295.000 PayPal_USD
0.000 PayPal_EURO

Пуснато на: 27 Фев 2009 17:31 Заглавие: Отговорете с цитат

И това за наградите е много добра идея thumlef . Като наближи времето за срещата ще уточним много неща, включително и това как и за какво предпочитат хората тук да бъде изхарчен страничния бюджет (частта от него за събирането).
Аз също нямам търпение да се запозная със всички тук, които ще дойдат Smile

lazar13 написа:
Аз също съм съгласен. Можем да се съберем групата от Варна някъде и да пристигнем в екип (ако има желаещи). Нали кликаме заедно за удоволствие, защо да не си спретнем и забавление? Каквото и да решим смятам, че като за начало най-приятната част от тази сбирка ще е запознанството на живо. Така, че от мен: ЗА

Доста хора сте от Варна, така че ако може да се съберете от там ще е много добре. Примерно да сте в една кола

пс: снимки за другата тема ще дам по-нататък, че сега съм с друг комп, на който нямам никакви снимки, а за момента няма как да си включа стария си хард

Epic Game
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Sponsor
Bgtifo
Член на Екипа

Възраст: 39
Местожителство: София
0.000 AlertPay_USD
0.000 AlertPay_EURO
100.000 PayPal_USD
0.000 PayPal_EURO

Пуснато на: 27 Фев 2009 19:02 Заглавие: Отговорете с цитат

Всичко написано до момента е прекрасно , но има много време нека да го говорим когато наближи момента , защото не се знае кой как ще е с времето и ангажиментите , едно е сигурно аз ще участвам каквото и да ми струва , стига да не се разболея или нещо от сорта недай боже.
mishelinka2009

Възраст: 45

0.000 AlertPay_USD
0.000 AlertPay_EURO
100.000 PayPal_USD
0.000 PayPal_EURO

Пуснато на: 01 Мар 2009 1:09 Заглавие: Отговорете с цитат

сбирка се задава Very Happy ами това е чудесно compress само където от моя град няма и умряла душа Exclamation Question
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Пари от Интернет Форуми -> За сайта -> Форумни сбирки Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2
Страница 2 от 2

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети

Подобни теми
Тема Автор Форум Отговори Пуснато на
Няма нови мнения Снимки и видео от сбирка 2011 stoykov_stoyko Форумни сбирки 2 03 Окт 2011 22:17 Вижте последното мнение
Няма нови мнения Сбирка - 01 Октомври (Събота) 2011 - ... admin Форумни сбирки 25 06 Сеп 2011 22:10 Вижте последното мнение
Няма нови мнения Сбирка 2011 през Септември? topix Форумни сбирки 5 04 Авг 2011 16:41 Вижте последното мнение
Няма нови мнения Форумна сбирка - Събота 25.09.2010 ! ... admin Форумни сбирки 8 20 Сеп 2010 19:50 Вижте последното мнение
Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения СЪОБЩЕНИЕ: Отчет за 2009-та година! Обобщаваща к... topix Статистики 2009 0 22 Мар 2010 3:38 Вижте последното мнение

Бгтоп - класация на българските сайтове!