И това за наградите е много добра идея . Като наближи времето за срещата ще уточним много неща, включително и това как и за какво предпочитат хората тук да бъде изхарчен страничния бюджет (частта от него за събирането).
Аз също нямам търпение да се запозная със всички тук, които ще дойдат
lazar13 написа:
Аз също съм съгласен. Можем да се съберем групата от Варна някъде и да пристигнем в екип (ако има желаещи). Нали кликаме заедно за удоволствие, защо да не си спретнем и забавление? Каквото и да решим смятам, че като за начало най-приятната част от тази сбирка ще е запознанството на живо. Така, че от мен: ЗА
Доста хора сте от Варна, така че ако може да се съберете от там ще е много добре. Примерно да сте в една кола
пс: снимки за другата тема ще дам по-нататък, че сега съм с друг комп, на който нямам никакви снимки, а за момента няма как да си включа стария си хард _________________ Заедно печелим повече
Пол: Възраст: 39 Статус: Регистриран на: 17 Юни 2008 Мнения: 476 Местожителство: София 0.000
0.000
100.000
0.000
Пуснато на: 27 Фев 2009 19:02 Заглавие:
Всичко написано до момента е прекрасно , но има много време нека да го говорим когато наближи момента , защото не се знае кой как ще е с времето и ангажиментите , едно е сигурно аз ще участвам каквото и да ми струва , стига да не се разболея или нещо от сорта недай боже. _________________ No one like us , but we don't care!
Часовете са според зоната GMT + 2 Часа Иди на страница Предишна1, 2
Страница 2 от 2
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети