| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
BayEuro

Пол:  Възраст: 24 Статус: Регистриран на: 25 Яну 2010 Мнения: 401 Местожителство: Сандански 0.00 
0.00 
0.00 
0.00 
|
| Пуснато на: 27 Яну 2010 16:36 Заглавие: Paypal and Alertpay |
|
|
Значи проблемът (ако мога да го нарека такъв) е следния
картата която ми е регистрирана в двата сайта PP и AP , срока на валидност изтича края на тоя месец
Вчера ходих до банката да питам какво става с новата ми карта и дали ще бъде различна от другата...
от банката ми казаха че ПИН кода на картата ще бъде различен както и 3 те защитени цифри на гърба на картата друго всичко ще бъде по старо му...и най-важното - номера на сметката и номера на картата отпред
Та въпроса ми е ... ще трябва ли да трия старата карта и да регна новата ... или да ги оставя така дали ще има проблем... мисля , че някъде имаше при регистрацията нанасяне на тия 3 цифри от задната част на картата .... възможно ли е да се редактират и ако не ... възможно ли е да изтрия картата и да регна друга....
Благодаря предварително _________________
  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Guce70

Пол:  Възраст: 40 Статус: Регистриран на: 04 Фев 2009 Мнения: 307
2.67 
0.05 
17.79 
0.23 
|
| Пуснато на: 27 Яну 2010 17:27 Заглавие: Paypal and Alertpay |
|
|
Би трябвало (поне аз не съм) да не си регистрираш новата , при условие , че е на същата сметка - просто при тегленето от ПП въвеждаш актуалните три (нови) цифри! Старата ти е била нужна само за да те верифицират! _________________
 |
|
|
 |
BayEuro

Пол:  Възраст: 24 Статус: Регистриран на: 25 Яну 2010 Мнения: 401 Местожителство: Сандански 0.00 
0.00 
0.00 
0.00 
|
| Пуснато на: 28 Яну 2010 4:44 Заглавие: Paypal and Alertpay |
|
|
дообре благодаря ти много  _________________
  |
|
|
 |
rasheff

Пол:  Възраст: 100 Статус: Регистриран на: 19 Яну 2010 Мнения: 168 Местожителство: Някъде в БГ 0.02 
0.00 
3.76 
0.00 
|
| Пуснато на: 10 Мар 2010 10:22 Заглавие: Re: Paypal and Alertpay |
|
|
| BayEuro написа: | Значи проблемът (ако мога да го нарека такъв) е следния
картата която ми е регистрирана в двата сайта PP и AP , срока на валидност изтича края на тоя месец
Вчера ходих до банката да питам какво става с новата ми карта и дали ще бъде различна от другата...
от банката ми казаха че ПИН кода на картата ще бъде различен както и 3 те защитени цифри на гърба на картата друго всичко ще бъде по старо му...и най-важното - номера на сметката и номера на картата отпред
Та въпроса ми е ... ще трябва ли да трия старата карта и да регна новата ... или да ги оставя така дали ще има проблем... мисля , че някъде имаше при регистрацията нанасяне на тия 3 цифри от задната част на картата .... възможно ли е да се редактират и ако не ... възможно ли е да изтрия картата и да регна друга....
Благодаря предварително |
Може би си се оправил, но за Пейпал със сигурност ще трябва да ад-неш новата карта.(айбана ти си е еднакъв, но номерата на картата не)За АП до колкото си спомням се рег-ваше с IBAN няма да има проблем. _________________ MartinBux
NeoPTC |
|
|
 |
BayEuro

0.00 
0.00 
0.00 
|
| Пуснато на: 10 Мар 2010 12:17 Заглавие: Paypal and Alertpay |
|
|
Проблема е решен вече
В АП регнах новата карта .... като отидеш на edit/remove credit card и можеш да я изтриеш и да я регистрираш наново така е в АП
а в ПП не е хубаво да я триеш , щото после трябва пак да се ходи до банката за да ти дадат код за новата карта _________________
  |
|
|
 |
rasheff

Пол:  Възраст: 100 Статус: Регистриран на: 19 Яну 2010 Мнения: 168 Местожителство: Някъде в БГ 0.02 
0.00 
3.76 
0.00 
|
| Пуснато на: 10 Мар 2010 13:28 Заглавие: Paypal and Alertpay |
|
|
| BayEuro написа: |
а в ПП не е хубаво да я триеш , щото после трябва пак да се ходи до банката за да ти дадат код за новата карта |
Да наполовина си прав, но на повечето да не кажа всички банки предлагат Онлайн Банкиране  _________________ MartinBux
NeoPTC |
|
|
 |
BayEuro

0.00 
0.00 
0.00 
|
| Пуснато на: 10 Мар 2010 14:09 Заглавие: Paypal and Alertpay |
|
|
Ами аз съм към райфаизен.... направо отидох там и питах.... и така _________________
  |
|
|
 |
|
|
|