Цъкнете тук за да гласувате в bgtop и да премахнете тези ленти
Пари от Интернет :: Paypal and Alertpay
Пари от Интернет Форуми Пари от Интернет
Заедно печелим повече

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Paypal and Alertpay

Създайте нова тема   Напишете отговор    Пари от Интернет Форуми -> Проблеми, дискусии, предложения за нови програми
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
BayEuro

Възраст: 24
Статус: offline
Местожителство: Сандански
0.00 AlertPay_USD
0.00 AlertPay_EURO
0.00 PayPal_USD
0.00 PayPal_EURO

Пуснато на: 27 Яну 2010 16:36 Заглавие: Paypal and Alertpay Отговорете с цитат

Значи проблемът (ако мога да го нарека такъв) е следния
картата която ми е регистрирана в двата сайта PP и AP , срока на валидност изтича края на тоя месец
Вчера ходих до банката да питам какво става с новата ми карта и дали ще бъде различна от другата...
от банката ми казаха че ПИН кода на картата ще бъде различен както и 3 те защитени цифри на гърба на картата друго всичко ще бъде по старо му...и най-важното - номера на сметката и номера на картата отпред
Та въпроса ми е ... ще трябва ли да трия старата карта и да регна новата ... или да ги оставя така дали ще има проблем... мисля , че някъде имаше при регистрацията нанасяне на тия 3 цифри от задната част на картата .... възможно ли е да се редактират и ако не ... възможно ли е да изтрия картата и да регна друга....
Благодаря предварително

Възраст: 40

2.67 AlertPay_USD
0.05 AlertPay_EURO
17.79 PayPal_USD
0.23 PayPal_EURO

Пуснато на: 27 Яну 2010 17:27 Заглавие: Paypal and Alertpay Отговорете с цитат

Би трябвало (поне аз не съм) да не си регистрираш новата , при условие , че е на същата сметка - просто при тегленето от ПП въвеждаш актуалните три (нови) цифри! Старата ти е била нужна само за да те верифицират!

0.00 AlertPay_USD
0.00 AlertPay_EURO
0.00 PayPal_USD
0.00 PayPal_EURO

Пуснато на: 28 Яну 2010 4:44 Заглавие: Paypal and Alertpay Отговорете с цитат

дообре благодаря ти много Smile

Възраст: 100
Местожителство: Някъде в БГ
0.02 AlertPay_USD
0.00 AlertPay_EURO
3.76 PayPal_USD
0.00 PayPal_EURO

Пуснато на: 10 Мар 2010 10:22 Заглавие: Re: Paypal and Alertpay Отговорете с цитат

BayEuro написа:
Значи проблемът (ако мога да го нарека такъв) е следния
картата която ми е регистрирана в двата сайта PP и AP , срока на валидност изтича края на тоя месец
Вчера ходих до банката да питам какво става с новата ми карта и дали ще бъде различна от другата...
от банката ми казаха че ПИН кода на картата ще бъде различен както и 3 те защитени цифри на гърба на картата друго всичко ще бъде по старо му...и най-важното - номера на сметката и номера на картата отпред
Та въпроса ми е ... ще трябва ли да трия старата карта и да регна новата ... или да ги оставя така дали ще има проблем... мисля , че някъде имаше при регистрацията нанасяне на тия 3 цифри от задната част на картата .... възможно ли е да се редактират и ако не ... възможно ли е да изтрия картата и да регна друга....
Благодаря предварително

Може би си се оправил, но за Пейпал със сигурност ще трябва да ад-неш новата карта.(айбана ти си е еднакъв, но номерата на картата не)За АП до колкото си спомням се рег-ваше с IBAN няма да има проблем.
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
BayEuro

0.00 AlertPay_USD
0.00 AlertPay_EURO
0.00 PayPal_USD
0.00 PayPal_EURO

Пуснато на: 10 Мар 2010 12:17 Заглавие: Paypal and Alertpay Отговорете с цитат

Проблема е решен вече
В АП регнах новата карта .... като отидеш на edit/remove credit card и можеш да я изтриеш и да я регистрираш наново така е в АП
а в ПП не е хубаво да я триеш , щото после трябва пак да се ходи до банката за да ти дадат код за новата карта

Възраст: 100
Местожителство: Някъде в БГ
0.02 AlertPay_USD
0.00 AlertPay_EURO
3.76 PayPal_USD
0.00 PayPal_EURO

Пуснато на: 10 Мар 2010 13:28 Заглавие: Paypal and Alertpay Отговорете с цитат

BayEuro написа:

а в ПП не е хубаво да я триеш , щото после трябва пак да се ходи до банката за да ти дадат код за новата карта

Да наполовина си прав, но на повечето да не кажа всички банки предлагат Онлайн Банкиране Very Happy Wink
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
BayEuro

0.00 AlertPay_USD
0.00 AlertPay_EURO
0.00 PayPal_USD
0.00 PayPal_EURO

Пуснато на: 10 Мар 2010 14:09 Заглавие: Paypal and Alertpay Отговорете с цитат

Ами аз съм към райфаизен.... направо отидох там и питах.... и така
Създайте нова тема   Напишете отговор    Пари от Интернет Форуми -> Проблеми, дискусии, предложения за нови програми Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети

Подобни теми
Тема Автор Форум Отговори Пуснато на
Няма нови мнения Купувам 15 $ в paypal (спешно) velinddd Купувам 4 05 Сеп 2010 22:42 Вижте последното мнение
Няма нови мнения въпрос за paypal. deavolo Начините за плащане 1 02 Сеп 2010 19:55 Вижте последното мнение
Няма нови мнения Получаване на пари - PayPal manyg Off Topic 1 02 Сеп 2010 15:52 Вижте последното мнение
Няма нови мнения Въпрос за Paypal danko6 Помощ! 1 01 Сеп 2010 9:32 Вижте последното мнение
Няма нови мнения Въпрос за PayPal bum2er Помощ! 2 30 Авг 2010 2:46 Вижте последното мнение

Бгтоп - класация на българските сайтове!