Визията на Pari-ot-Internet.com
Модератори: boomlex, bedenbogat
Допада ли ви визията на сайта? Нарочно сме оставили тъмни цветове, защото вярваме, че по-светлите дразнят окото, особено когато се прекали с ползването на компютри, смартфони?
Здравейте. Да.
Бях един от първите на форума и винаги хвърлям по едно око.
Имаше нужда от един тотален рефреш и да се премахне излишното. Само успех на форума и много нови и интересни проекти, от които да печелим всички.
Бях един от първите на форума и винаги хвърлям по едно око.
Имаше нужда от един тотален рефреш и да се премахне излишното. Само успех на форума и много нови и интересни проекти, от които да печелим всички.
Успех!
- bedenbogat
- Обратна връзка:
Благодарим Ви! Помагайте! Трябват ни модератори
А ти нуждаеш ли се от финансово ограмотяване? С нас ще успееш!
- nextsummer
- Обратна връзка:
Да ни е честит старият-нов сайт, ако не греша, разбира се.
На мен, лично, тази визия ми харесва доста и най-вече заради това свежо зелено
- bedenbogat
- Обратна връзка:
Добре дошла! Имаме нужда от мдератори, ако имаш интерес - дай знак!nextsummer написа: ↑Съб Окт 14, 2023 3:11 pm Да ни е честит старият-нов сайт, ако не греша, разбира се.
Приятен престой и много пара с нас пожелаваме!
А ти нуждаеш ли се от финансово ограмотяване? С нас ще успееш!
Здравейте,
Радвам се, че сайта вече взет от друг, който има желанието да го поддържа. От 2013 съм член на форума и активно занимаващ се. Ако имате интерес мога да ви бъда модератор и да споделяме общи идеи. Моля да ми пишете на лично за повече инфо :]
Long life!
Радвам се, че сайта вече взет от друг, който има желанието да го поддържа. От 2013 съм член на форума и активно занимаващ се. Ако имате интерес мога да ви бъда модератор и да споделяме общи идеи. Моля да ми пишете на лично за повече инфо :]
Long life!
-
- Обратна връзка:
Значи не съм в грешка, щом те видях теб хах , аз съм cek00 от стария сайт а все ми се струва че наскоро влизах в стария с някава идея да пускам нещо ама пуста работа все време не оставаnextsummer написа: ↑Съб Окт 14, 2023 3:11 pm Да ни е честит старият-нов сайт, ако не греша, разбира се.
Успех на форума, на мен тази визия ми харесва . Аз също съм привърженик на тъмните цветове.
-
- Информация
-