Благодаря ти, че прояви интерес към нашата партньорска програма!
Знам колко е важно да заставаш зад нещо, което препоръчваш с името си – и точно затова искам да ти разкажа накратко кои сме и какво правим.
Аз съм Виктория и създадох izivizi – дигитална маркетинг агенция, която помага на бизнесите да бъдат по-видими онлайн и да привличат повече клиенти. Работим с различни типове клиенти – от малки бизнеси до утвърдени брандове.
Наскоро стартирахме нашата affiliate програма – и сега я отваряме към малък кръг хора, които наистина обичат да препоръчват стойностни услуги.
Тази програма не е за всеки, но е перфектна, ако:
- Имаш познати с бизнес – салон, ресторант, студио, магазин, кантора и др.
Хора често ти се доверяват за препоръки
Обичаш да споделяш полезни неща
Имаш активен малък профил или просто кръг от ангажирани приятели
→ Създаваш си безплатен профил в Gumroad
→ Попълваш кратка форма
→ Получаваш специален линк
→ Всеки път, когато някой поръча услуга през твоя линк → получаваш комисионна
→ Всичко се отчита автоматично
(Някои продукти са дори безплатни – но ако някой, влязъл през твой линк, поръча нещо платено след това → ти пак печелиш. Магазинът е създаден преди броени дни и нови продукти ще бъдат добавяни на седмична база)
Как работи партньорската ни програма:
1. Създай си безплатен профил в Gumroad:
2. След това попълни тази кратка форма, използвайки същия имейл, с който се регистрира:
В полето „Promotion“ ни разкажи малко повече за себе си – как възнамеряваш да споделяш нашите продукти и услуги, и в кои канали (можеш да оставиш линкове към профилите си в социалните мрежи или други платформи, както и телефонен номер, за да се свържем с теб при необходимост).
3. След одобрение - Влез Gumroad → Dashboard → Products → Affiliated и ще видиш:
* Всички налични продукти
* Размер на комисионната към всеки от тях
* Можеш да споделяш дори продукти, които предлагаме безплатно, защото ако някой след това поръча платен продукт - ще получиш комисионна от там
* Специален линк, чрез който ще можеш да споделяш
🛠 А ако познаваш някой, който търси конкретна маркетинг услуга, която още не сме качили в магазина – просто ни пиши! Ще я разработим като продукт и ти отново ще получиш комисионна за препоръката.
Радвам се, че се срещнахме тук! Нека заедно помогнем на повече хора да направят бизнесите си по-видими и успешни.
С уважение, Виктория основател на izivizi