Robinhood - Безплатни 14 евро в крипто - Ограничено време!

Ако искате някой да се регистрира като ваш реферал в някой сайт, а вие като реферал на друг.

Модератор: boomlex

Аватар
boomlex
Обратна връзка:

Пон Яну 26, 2026 2:40 pm

Здравейте на всички!

В момента върви промо кампания в Robinhood - получавате 10 евро в крипто + 4 евро още от Learn таба в приложението като отговорите на лесни няколко въпроса.

За да получите 10 евро бонус начален е необходимо да се регистрирате през моя реферален линк, само през него ще получите автоматично 10-те евро веднага.

Условията са:

1. Регистрирате се през моя линк
2. Верифицирате си профила
3. Депозирате 10 евро в профила си, като най лесно става с Revolut банков депозит - тъй като е безплатно и веднага се получава депозита както и тегленето.
- Депозита може да си го изтеглите веднага след това без никакви проблеми.
- Бонуса от 10 евро е замразен за 6 месеца, като след това може да си го изтеглите веднага по същия начин обратно с Revolut банков трансфер от профила ви.
- В платформата бонуса може да го продавате и купувате каквато искате крипто валута с него, като например Bitcoin.
- Има Learn таб който отговаряте на лесни въпроси за да получите още безплатно крипто.
4. Това е всичко отнема около 10-15 минути.

Който няма профил и има интерес то може да ме добави като приятел тук и да ми пише на лично съобщение за повече инфо или да драсне отдолу коментар и ще се му пиша.
Или да дразка директно в Signal:
Signal пиши ми
ИЛИ
Username tag в Signal за да ми пишете:
boomlex.27

Поздрави!
We all float down there.
bucks
Обратна връзка:

Сря Яну 28, 2026 12:29 am

Здрасти Васе, отдавна не съм те срещал - zerkalo.
Ако видиш, че съм писал, обади се да разкажеш какъв е този робинхуд, а и не си дал реф. линк.
Аватар
boomlex
Обратна връзка:

Сря Яну 28, 2026 8:31 am

bucks написа: Сря Яну 28, 2026 12:29 am Здрасти Васе, отдавна не съм те срещал - zerkalo.
Ако видиш, че съм писал, обади се да разкажеш какъв е този робинхуд, а и не си дал реф. линк.
Здрасти, така е живота е динамичен... Смених телефона и не мога да те намеря където си бяхме писали преди, затова съм оставил линк в темата към приложението за чат Signal с който като цъкнеш ще може да ми пишеш. Свали си го и цъкни да ми пишеш за да пратя линк и повече инфо за приложението ;)
We all float down there.
Аватар
boomlex
Обратна връзка:

Нед Фев 01, 2026 11:39 am

Остават 36 часа до промоцията!
Който има интерес да пише :)
We all float down there.
Публикувай отговор
  • Информация